## TIRZ 17 Redevelopment Authority Memorial City Redevelopment Authority

## Agenda

Town Hall Meeting
Tuesday, April 14, 2015 6:30 P.M.
Memorial Middle School

		Estimated Time
6:30pm: Welcome & Introductions	John Rickel	5 mins
6:35pm: Overview of Meeting / Agenda	John Rickel	5 mins
6:40pm: Opening Comments from Council Member Oliver Pennington	CM Pennington	5 mins
6:45pm: TIRZ 17 Overview	John Rickel	10 mins
6:55pm: Input Process/Introduction of Engineer	Dave Hamilton	5 mins
7:00pm: Memorial Drive Improvements/ Preliminary Design	Muhammad Ali	30 mins
7:30pm: Question & Answer Session- Board as Required (Submitted on cards or asked from the floor)		60 mins
8:30pm: Breakout sessions with engineers	Dave Hamilton	30 mins
8:40pm: Board convenes in Executive Session to discuss employment matters		